Headlines

15 10 2009

Hulp nodig? Stel je vragen aan de Disneyland Parijs expert! Klik in het menu op Jaarkaarten voor specifieke vragen over jaarkaarten of klik op Forum voor alle overige vragen over Disneyland Parijs.

Advertenties

Acties

Informatie

29 responses

25 05 2011
mickey_nl - Disneyland Parijs

Cool dat BTM alweer open is! Door de nieuwe laag verf ziet hij er weer perfect uit, kan niet wachten tot ik weer richting Disneyland ga!

23 05 2011
Miriam

YESS!! Wij gaan zondag richting Disneyland Parijs en Big Thunder Mountain is weer open, dat is boffen. Bedankt voor de headline. :-)
Groetjes, Miriam

13 03 2011
John

Heb even een vraag. Kan je ook ontbijt met figuren boeken als je niet in een Disney of aangesloten hotel zit? Zo ja waar kan dat? Wij hebben namelijk een jaarkaart.

13 03 2011
Lars

Hoi John,

Ja, dat kan. Ontbijt met de figuren kan gewoon los worden geboekt via de Restaurant reserveringslijn: +33 (0) 160304050 (Frans- of Engelstalige opties). Locatie voor dit ontbijt is Café Mickey in Disney Village.

Groetjes,
Lars

2 03 2011
Bram Beukers

Hee Lars,

Erg mooie en inhoudelijke blog. Petje af. Ik ben benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen :) Kun je me een mailtje sturen?

Groet,

Bram

5 01 2011
Merel

Hoi Lars,

afgelopen week was ik weer voor een paar daagjes in Disneyland. En wat ik me nu al een tijd afvraag is: voor het Disneylandhotel liggen tegeltjes met namen en jaartallen erop, hoe komt het dat de namen van die mensen erop staan? En kan ik daar zelf ook een tegeltje krijgen?

Groetjes Merel

5 01 2011
Lars

Hoi Merel,

In de beginjaren van het resort werd er de mogelijkheid geboden voor aandeelhouders om hun namen te laten vereeuwigen op de tegels bij de ingang van het Disneyland Park. Bij een minimum aantal aandelen en een lidmaatschap van de Shareholders Club, kon men een tegeltje krijgen met de eigen naam erop. Ze zijn hier later mee moeten stoppen, omdat het aantal beschikbare tegels op was. Het is dus niet meer mogelijk om je eigen naam op een tegel te krijgen.

Groetjes,
Lars

17 02 2011
Roy

Wij hebben met het millenium ook zo’n tegel laten maken.
Die zou min 10 jaar blijven liggen.
Die jaren zjjn nu om.
Wat gaat er mee gebeuren?
Blijven ze liggen?

17 02 2011
Lars

Hoi Roy,

Die blijven gewoon liggen. Heb (nog) nergens vernomen dat ze hier iets mee zouden gaan doen.

Groetjes,
Lars

22 11 2010
Bianca

Hey Lars,

Ik heb net op dlrpfans.be een post geplaatst over de stempels die je niet meer zou krijgen. Ik heb een email van de clientenservice gehad waarin staat dat je nog steeds stempels kunt krijgen, mits je jaarpas voor 9 november 2010 is aangeschaft! Misschien kun je dit hier op jou site aanpassen? Voor de goede info :). Verder weer toppie natuurlijk!!

Gr. Bianca

22 11 2010
Petra Koestering

Hoi,

Geldt dat ook als je de pas met de 10% korting hebt gekocht?

Groetjes Petra

22 11 2010
Bianca

Ja Petra, als je wil kan ik de email doorsturen, die nemen mijn ouders a.s. vrijdag ook voor de zekerheid mee :). Maar zoals Lars zegt is het soms nogal tegenstrijdig daar, daarom nemen we de mail ook mee!

Groetjes Bianca

23 11 2010
Petra Koestering

Hallo Bianca,

Bedankt voor je antwoordt meid. Wil je de mail inderdaad even doorsturen naar ons. Wij gaan zaterdag, kan dan nog snel even een berichtje zetten, voor het geven van korting, als dat nog lukt, en anders voor de jaarwisseling, dan gaan we ook. Zou mooi zijn als mijn vriend, dan misschien toch nog aan zijn stempels kan komen voor een gratis verlenging. Aangezien mijn dochter en ik hem wel hebben. Mijn email is: ron.petra@hetnet.nl.

Bedankt nogmaals hoor
Groetjes Petra Koestering

22 11 2010
Lars

Dank voor het doormailen, Bianca! Probleem is, ik krijg conflicterende berichten te horen. De Klantenservice geeft inderdaad aan dat iedereen die vóór 9 november een jaarkaart heeft aangeschaft met korting, nog wel mag sparen voor stempels. In de praktijk, van mensen die hiermee bij BPA in het resort zijn geweest, krijg ik weer te horen dat zij een jaar gratis worden geweigerd wegens de nieuwe regels, óók als zij al een jaarkaart hadden aangeschaft vóór 9 november.
Het is dus weer ouderwetse chaos in DLP. De een zegt dit, de ander dat. Ik heb contact opgenomen met diverse bronnen binnen DLP. Zodra ik meer info krijg over wat niet wel en wat nu niet meer kan, zal ik het op de Jaarkaarten-pagina plaatsen. Wordt tijd dat we een definitef antwoord krijgen. Ik houd jullie op de hoogte!

Groetjes,
Lars

13 11 2010
Petra Koestering

Hallo Lars,

Ziet er weer schitterend uit deze site. Heel overzichtelijk. Even nog een vraag aan jou. De nieuwe parrianage formulieren zijn nu weer uit. Mijn vriend heeft nog 2 stempels nodig, en heeft op het oude formulier 1 stempel staan[ die tot 8 november geldig was]. Onze passen lopen rond 22 Januari 2011 af], dus nog even de tijd voor stempels? Maar hoe kan hij nu nog aan een vol formulier komen terwijl je maar aan 3 personen korting mag geven per jaar? Je mag maar 1 parrainageformulier inleveren om gratis te verlengingen. Dan heb je toch niks aan die ene stempel die hij heeft gespaard? Deze staat middels op dat oude formulier, en over laten zetten kan ook niet volgens mij. Deze periode kan je dus weer opnieuw sparen, maar dat gaat dan toch niet als je nog maar 2 mensen korting mag geven? Of zou het toch lukken om 3 mensen korting te geven? Ik weet niet hoe we dit moeten doen. Mijn dochter en ik hebben ons formulier namelijk al vol, en alles staat geregristeerd in de computer. Weet jij het antwoordt, zodat hij mischien nog kans kan maken op een gratis verlenging?

Bedankt alvast
ps. misschien staat dit bericht verkeerd geplaatst

Groetjes Petra Koestering

13 11 2010
Lars

Hoi Petra,

Dat is geen probleem. Jaarkaarthouders mogen inderdaad aan 3 personen per jaar korting geven, maar hier bedoelen ze binnen de geldigheidsduur van het parrainage formulier mee. Het oude formulier met die ene stempel is helaas niet meer geldig en kan niet mee over genomen worden. Kwestie van 3 nieuwe stempels sparen op het nieuwe formulier vóórdat de jaarkaart van je vriend afloopt.

Groetjes,
Lars

P.s. Vragen over jaarkaarten kunnen het beste op de ‘Jaarkaarten’-pagina worden gesteld. Hier is ook geen probleem hoor, maar op die andere pagina staan ook de vragen (en antwoorden) van andere mensen over jaarkaarten.

17 08 2010
Marco

Cool.. Ziet er netjes uit :D
Even weer alles ontdekken

17 08 2010
aspers

Mooie nieuwe layout!!! Super! Lekker fris en overzichtelijk.

17 08 2010
Joost

Frisse nieuwe layout;
I Like it!

30 04 2010
Geert Van Malderen

Dag Lars,
Heel duidelijke informatie: gestructureerd en compleet! Ik ben zelf Dreampashouder en sta in mijn omgeving gekend als “Disney-alles-weter”… Je maakt het me makkelijk… Ik verwijs iedereen graag door naar jouw site en als ze dan nog vragen hebben….. dan weet ik het niet meer. Je tripreports zijn ook enorm te genieten. Op die manier reis je vanop je desk toch nog eens extra mee in dat magisch paradijs. ‘k Heb net als jij ook steeds weer die kriebels (ondertussen reeds sinds 1995, maar ‘k ben de tel kwijt- zeker een 50 keer) als ik het Main Street pleintje opwandel. Ik gooi mijn armen ook steeds wijd open om alles “spiritueel” te omarmen! Mijn volgende trip is begin juli, maar meestal houd ik het zolang niet uit en ’t kan zijn dat in de maand mei/juni er ook daguitstapje wordt gemaakt.

2 05 2010
Lars

Hoi Geert,

Bedankt voor de leuke complimenten! Stuur ze maar allemaal door ;-)
Disneyland verveeld nooit. Het blijft de ultieme plek om een paar dagen in een sprookjeswereld door te brengen.

Groetjes,
Lars

9 02 2010
Joost

Hoi Lars,

Via DLRPfans en Cafemickey ben ik op je website terecht gekomen. Ziet er super uit, alleen 1 vraag. Waarom gaat het (nog steeds) over Disneyland Resort Paris? Het Resort is sinds voorjaar 2009 officieel van de werktitel verwijderd, doordat het woord resort niet bekend is in Europa. De nieuwe big boss Philippe Gas heeft dat snel na zijn aanstelling besloten.

Verder top site!

Groetjes,
Joost

ps: je site staat tussen mijn favorieten, dus zal hier regelmatig terugkomen!

9 02 2010
Lars

Hoi Joost! Dank voor je compliment.
Het klopt inderdaad dat het woord ‘resort’ is geschrapt uit de officiële titel, maar aangezien alle promotie materiaal van Mickey’s Magical Party nog DLRP erin heeft staan en ik tijdens dit themajaar mijn blog heb opgezet, heb ik gekozen om die naam te houden. Het blijft namelijk een resort, met 2 Disney parken, een uitgaans- en winkelgebied en diverse hotels. Net zoals de 2 Amerikaanse resorts en Tokyo Disney Resort het woord ‘resort’ erin hebben, blijf ik dat ook hanteren voor ‘ons’ resort.

Groetjes,
Lars

3 11 2009
ºoºRachelºoº

Heey Lars,

Leuk Blog heb je gemaakt, mijn complimenten.
Mij zul je hier vaker terug vinden;), heb je blog nu tussen mijn favorieten staan:D

Groetjes Rachel

4 11 2009
Lars

Hey Rachel,

Bedankt voor de complimenten! Leuk dat je m’n blog in je favorieten hebt gezet. Tot snel!

Groetjes,
Lars

17 10 2009
Bianca

Hey Lars,

Heb ik nou iets gemist, of heb je deze fanblog pas heel erg kort??? In ieders geval: super gaaf man!! En hier zal ik natuurlijk héél vaak terug komen, dat zul je begrijpen :).
Keep up the good work en tot horens maar weer!

Groetjes.

Bianca Lips

17 10 2009
Lars

Hey Bianca,

Dank voor je leuke reactie! Je hebt niets gemist, want deze blog bestaat pas sinds kort. De komende tijd zal ik er geregeld nieuwe posts aan toevoegen. Tot snel weer!

Groetjes,
Lars

7 03 2011
Roy

Hoe kom ik aan een cast member tag met de naam van mijn zoontje?

9 03 2011
Lars

Cast Members tags zijn niet te koop voor bezoekers. Er bestaan wel CM tag pins, maar daar staat dan de naam op van een Disney figuur. Momenteel beschikbaar zijn de CM tag pins van Mickey en Stitch.